Verzenden & Retourneren

 

WINKELEN
Alle prijzen die u ziet bij Bremers Houthandel zijn inclusief BTW.
In de winkelwagen kunt u nog producten wijzigen, verwijderen of bestellen.
Als u een artikel wilt bestellen controleer dan vooral de kleur, aantal, glansgraad, inhoud of afmeting en klik op "bestellen".
Na het afronden van de bestelling wordt u naar het betaalproces geleid. 


VERZENDEN
Alle goederen worden verzonden via PostNL. Op vrijwel iedere werkdag worden goederen verzonden. Als u een bestelling op een werkdag voor 17.00 bij ons plaatst en betaald, wordt uw bestelling (mits voorradig) binnen 2-5 werkdagen bezorgd op het gewenste adres. Met uitzondering van Zon- en Feestdagen, dan wordt er niet bezorgd. Bestellingen die geplaatst worden in het weekend worden (mits voorradig) op dinsdag of woensdag geleverd.

Bent u niet thuis op het moment van aflevering, zal PostNL proberen het pakketje bij uw buren af te geven en ontvangt u een bericht. Kan PostNL het pakje ook niet bij de buren afgeven, dan laten ze een bericht achter en proberen ze het later opnieuw (maximaal 3 keer).

Nederland en België
Alle bestellingen worden vanaf € 50,-- gratis bezorgd in Nederland.
Indien u minder dan € 50,-- bestelt, dan betaald u € 5,95 verzendkosten.

AFHALEN
Bestellingen kunt u ook plaatsen via mail of contactformulier en kunnen tijdens onze openingstijden afgehaald worden op:

Friese Varkenmarkt 14-16, Haarlem,  Nederland.

 

RETOURNEREN
Als een artikel dat u besteld heeft niet goed is, dan kunt u dit artikel altijd ruilen mits ongebruikt en onbeschadigd.  
U kunt het betreffende artikel binnen 14 dagen goed verpakt in de doos terugsturen naar:

Bremer's Houthandel
Friese Varkenmarkt 14-16
2011 JA  HAARLEM

Vermeldt in een bijgaand briefje het bestelnummer en welke artikelen u wilt terug ontvangen of het rekening nummer waarop wij het bedrag kunnen crediteren.
Alvorens u de producten retour stuurt graag contact opnemen. 


AANSPRAKELIJKHEID
Bremer's Houthandel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door Bremer's Houthandel verkochte producten. De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Bremer's Houthandel kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Bremer's Houthandel is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Bremer's Houthandel is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Bremer's Houthandel zo spoedig mogelijk worden aangepast. Bremer's Houthandel kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.