Bedrijfsgegevens

Wie zijn wij?

Bremer´s Houthandel is opgericht in 1874 en is daarmee de oudste houthandel in Haarlem. Sinds april 1903 zijn we gevestigd aan de Friese Varkenmarkt 14. Vanaf 1984 is de heer H. De Boer samen met zijn zonen eigenaar van het bedrijf. Samen met 9 vaste werknemers en enkele parttimers zijn wij u van dienst voor allerhande zaken op houtgebied. Of het nu gaat om de aanschaf van een plint of het advies over het plaatsen van een dakopbouw ofwel de aanschaf van een houten vloer, wij proberen de klant met raad en daad bij te staan.


Milieuvriendelijk

Aangezien wij als houthandel al geruime tijd bestaan en van plan zijn dit nog vele jaren vol te houden, is het in ons belang om rekening te houden met de natuur, het milieu. Wij zullen daarom ook bij de inkoop van onze goederen rekening houden met de herkomst van het product. Waar mogelijk kopen wij ons hout uit gebieden waar hergeplant wordt de zg.PEFC-bossen. Ook wat betreft de behandeling van de houtproducten pleiten wij voor milieuvriendelijke toepassingen. Voor de afwerking hebben wij producten met milieukeur in het assortiment.


Service

In de zagerij maken wij uw bestelling desgewenst op maat. Daar worden ook diverse modellen lijstwerk en houten vloeren gemaakt. In onze showroom kunt u diverse deuren, vloeren, wandsystemen, tuinartikelen, schuifkasten, trapbalusters en tafelpoten bekijken. Uw bestelling kan, tegen een redelijke vergoeding, bij u worden thuisbezorgd. Eventueel kunt u gebruik maken van de aanhanger die wij ter beschikking stellen.


Ons Adres:

Friese Varkenmarkt 14-16, 2011 JA Haarlem
Telefoon: 023-5323485
Fax: 023-5343134

KvK nr: 34013261

BTW-nummer NL001741871B01


E-mail: info@bremershouthandel.nl