Tuin

Wij verkopen veel voor de tuin, te weten ruw eiken in vele maten, hardhout in de meeste standaard afmetingen Ook het populaire steigerhout behoort tot het assortiment. Nu ook leverbaar in een vergrijsde uitvoering!


Eiken

Het eikenhout voor de tuin onderscheidt zich doordat het niet is teruggedroogd naar meubelkwaliteit. Juist voor het gebruik buiten moet het nog vocht bevatten.

De sortering is wat rustieker waardoor het meestal goedkoper is dan tropisch hardhout.


Steigerhout

Steigerhout is geschikt voor vele toepassingen. O.a. voor het zelf maken van tuinmeubels. De kopmaat is 32 x 200 mm. De vergrijsde planken zijn 3 meter lang, de blanke 5 meter.


Overkappingen

Complete houten overkappingen van Lariks balkhout. Dit zijn complete bouwpakketten met een Lariks houten onderconstructie. Hierbij zijn alle balken op maat gezaagd, gekantfreesd en waarvan de muurbalk en de dwarsligger zijn ingefreesd. Hierdoor hebben de balken meteen de juiste afstand en het juiste afschot. Ook kunnen de balken op deze manier uit het zicht worden vastgeschroefd. Deze bouwpakketten worden compleet geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en montagehandleidingen. 
Voor de beglazing heeft u de keuze uit 16 mm polycarbonaat platen met X-strctuur of 3 wandige kanaalplaten voorzien van 2UV protectie. Klik hier voor de mogelijkheden