Betaalmethoden

BETALEN

Wij maken gebruik van betaalproviders: Stichting Mollie Payments. 
Stichting Mollie Payments biedt verschillende manieren van betalen waaronder: PayPal, iDeal of overschrijving.
Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen middels:

 

 • iDEAL.
  Deze betaalmethode mogelijk voor rekeninghouders bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 • PayPal
  PayPal is de online betaalservice waarmee u ook op Marktplaats, 2dehands.nl, eBay en in vele webwinkels makkelijk, veilig en snel kunt betalen. Met PayPal kan elke particulier en onderneming met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten. 
 • Overschrijving
  Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u op onze bevestiging een overzicht van uw bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en als uw bestelling verzonden wordt.

  Onze betaalgegevens:

  Rekeningnummer: NL98 RABO 0161 3230 65

  Rekeninghouder: Bremer's Houthandel BV

  Bank: Rabobank

  SWIFT / BIC: RABONL2U